ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Muttalip Atatürk Ortaokulu

Kas

BÜYÜK ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ Ü SAYGI, SEVGİ ve ÖZLEMLE ANDIK.

100. yılını idrak ettiğimiz ve çok şey borçlu olduğumuz Cumhuriyetimizi, Türk Milletine armağan eden büyük Atatürk'ün ebediyete intikalinin  85. yıl dönümünde onu saygı, minnet ve özlemle andık.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Muttalip Atatürk Ortaokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Kas

Lösemiyle mücadelenin simgesi olan turuncu rengi ile bugün okulumuzda farkındalık yarattık.

8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında dayanışmayı güçlendirdik. Teneffüslerde LÖSEV Marşını dinledik.

Yaşasın Lösemili Çocuklar, Yaşasın LÖSEV.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü coşkusunu millet olarak hep birlikte yaşıyoruz ve yaşatıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Nice Yüzyıllara...

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atataürk'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet'i 100. yılında büyük bir çoşku ile kutladık.Kutlama programını hazırlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığının 2023/ 28 sayılı genelgesinin 9. maddesi gereği,

Okulumuz  öğrencilerine  güne dinç, neşeli, zinde başlaması ve sağlıklı yaşam için alışkanlıklar edinmesi amacıyla  sınıflara geçmeden önce kısa bir süre olsa kültürfizik hareketleri yaptırdık. Sağlıklı beslenme alışkanlığının geliştirilmesi ve fiziksel aktiviteleri teşvik etmek için "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında çalışmalarımız devam edecektir.

Ekm

81 İl ve KKTC olmak üzere 107 Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)'nin sunduğu hizmetler broşürde yer almaktadır.

Ekm

Teknolojiyi Abartma - Geleceğini Karartma Projesine Katıldık.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında düzenlenen  "Teknolojiyi Abartma - Geleceğini Karartma İsimli “ projeye okulumuz Müdür Yardımcısı Elif ERTEN rehberliğinde katılan okulumuz öğrencileri fidan dikip piknik yaptılar.

Ekm

Okulumuzda Filistin İçin Saygı Duruşu Töreni Yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda, okulumuzda bayrak  töreni öncesinde  saygı duruşu gerçekleştirildi.

Saygı duruşu öncesinde konuşan Okul Müdürümüz Hale EVİRCAN DEMİR’ in konuşma metni için tıklayınız.

Okulumuz Kod ( CodeWeek) Haftası Etkinlikleri

Kod haftası (CodeWeek) etkinlikleri kapsamında İngilizce öğretmenlerimiz Funda KIZIL ve Elif AVCIOĞLU rehberliğinde öğrencilerimiz “Cumhuriyetimizin 100. Yılında” kodluyoruz temasıyla aktiviteler yaptılar. Kodlama etkinliklerimizi tamamladık ve CodeWeek sertifikamızı aldık.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ortak yazılı sınavlar ile ilgili açıklamalar

Ekm

#Akutseminer Ekibi 12 Ekim 2023 tarihinde, Eskişehir Muttalip Atatürk Ortaokulu ve Hacı Hilmi Okur İmam Hatip Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize ve okul personeline  “ Deprem Bilinçlendirme Semineri" vermiştir.

Akut Eğitim Sorumlusu Ahmet ARACI’ ya çok teşekkür ederiz.

Ekm

Dünya Okul Süt Günü'müz kutlu olsun.