Nis

Atatürk’ün geleceğin umudu olan çocuklara armağan ettiği, dünyadaki tek Çocuk Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hem öğrencilerimiz  hem de içinde çocuk duygusunu halen yaşayan öğretmenler olarak doyasıya eğlendik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrenci ve velilerimizle coşkuyla  kutladık. Kutlama programını hazırlayan , emeği  geçen tüm öğretmenlerimize, küçük hanımlar ve küçük beylere,  yoğun katılımlarından dolayı tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Kapsamındaki Merkezî Sınava Hazırlanan Öğrenciler İçin Yeni Örnek Sorular ve Çözümlü Videoları Yayımlandı.

Mrt

Ormanlar bir ülkenin doğal güzellik ve zenginlik kaynağıdır. Öte yandan kullandığımız araç ve gereçlerin çoğu ağaçlardan yapılır.

Panomuzu hazırladık, videolar izledik, ormanlarımızı korumayı öğrendik.

Kütüphanemizde yer alan TÜBİTAK Bilim Kitapları,

öğrencilerimizin merakını gidermeye, hayatı, çevresini ve kendisini keşfetmeye yardımcı olacak biçimde hazırlanmış özel kitaplardan oluşmaktadır.

Bu kitaplar, öğrencilerimizin  hayal gücüne ve ilgi alanlarına hitap eden seçenekler sunmaktadır.

Bu kitaplar, düşündürmeyi, yetenekleri keşfetmeyi ve bilimi sevdirmeyi amaçlar. Araştırma ve incelemelerde kaynak olarak kullanılması da ayrıca önem taşımaktadır.

Mrt

Öğrencilerimiz 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimiz Elif DEĞİRMENDERE ve Yasin GENÇ rehberliğinde Eskişehir Hava Şehitliği’ ni ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz öğrendikleri tüm duaları şehitlerimiz için  okudular.

Mrt

“21 Mart Down Sendromu Günü ”etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerinde farkındalık oluşturmak ve duyarlılıklarını arttırmak amacıyla 21 Mart günü ilk ders saatimizde tüm sınıflarımızda videolar izlendi, öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı.

Sevgili Ertuğrul ve onun hikayesi

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü Etkinliği

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında deyimler ve atasözleri ile ilgili resimler çizildi.

Öğrenciler hem eğlendi hem de deyimlerin ve atasözlerinin anlamlarını öğrendi.

Mrt

Matematiğin ünlü sabit sayısı olan “Pi Sayısı” anısına dünya çapında düzenlenen Pi Günü kutlama etkinlikleri, 14 Mart Çarşamba günü okulumuz

Matematik Zümreleri rehberliğinde öğrencilerimizle birlikte hazırlanan etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

LGS Kapsamındaki Merkezî Sınava İlişkin Sıkça Sorulan Sorular Yanıtlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Günü ve yüreği vatan, millet sevgisiyle yoğrulmuş, kahramanlık sembolü, büyük fikir adamı,istiklal şairimiz Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Programı  ile öğrencilerimize millî, manevi ruhu yansıtmak ve yaşatmak  amacıyla okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklerle gerçekleştirildi. Bu programda emeği geçen Sosyal Bilgiler öğretmeni Münire ÖZ BAYIR ve Türkçe öğretmeni Mehmet KARA'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

08 Mart 2024 Cuma günü okulumuzda öğrencilerimize Milli Muharip Uçağımız KAAN tanıtım videosu izletildi.