Hale EVİRCAN DEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

21/09/1975 İstanbul doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir´de tamamladı. Hacettepe Üniversitesinden 1998 yılında mezun oldu . Sırasıyla Hatay İskenderun Deniz Nakliyecileri Birliği İlköğretim Okulu,Eskişehir  Mehmet Gedik İlköğretim Okulu müdür yardımcılığı, Eskişehir Av. Mail Büyükerman Anaokulu müdür vekilliği görevlerinde bulundu. Av. Mail Büyükerman Anaokulunda EFQM Mükemmemlik Modeli Çalışmaları kapsamında Kamu Katogorileri alanında 2007 yılında Ulusal Kalite Başarı Ödülü aldı. 05 Şubat 2010 yılında müdürlük sınavı sonucunda Eskişehir İnönü İlçesi Şehit Ali İhsan Aydın İlkokuluna okul müdürü olarak atandı. Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici  Atama  Yönetmeliğine göre,   24  Eylül 2014 Tarihinde Eskişehir Tepebaşı Şehit Teğmen Subutay Alkan Ortaokuluna okul müdürü  olarak atandı. 8 yıllık görev süresini tamamladıktan sonra  2023 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmeleri Yönetmeliğine göre 02/08/2023 tarihinde okulumuzda okul müdürü olarak görevine başladı. Evli ve 1 çocuk annesidir.